Vi inväntar färdigställandet av vår nya grafiska profil inklusive logotype. Emedan ser vi ut som ovan när du möter oss ute på nätet.

Telleby byter namn

År 2019 var året Telleby firade 50 år som verksamhet med pompa och ståt. 2019 var även året vi påbörjade arbetet med att omformulera vår verksamhetsidé och våra strategier för fortsatt framgång på hemmamarknaden och de internationella marknaderna. 

Som ett naturligt steg i vår framtidssatsning byter vi nu namn. Vi heter numer Telleby flöjtfabrik, vilket många kallat oss ända sedan fabriken grundades 1969. Som viktig del i satsningen lanserar vi även vår nya hemsida, inklusive webbutik. Syftet är dels att träda fram och bistå våra kunder med information om våra produkter, dels att underlätta inköpen för våra kunder. Butiken är öppen och du är hjärtligt välkommen att besöka oss där.

Telleby flöjtfabrik 

Telleby flöjtfabrik är den socialt inkluderande arbetsgivaren och samarbetspartnern inom produktutveckling, tillverkning, logistik och e-handel.

Sedan 1969 tillverkar vi egna och uppdragsgivares produkter med olika funktionalitet och komplexitet inom kategorierna, musikinstrument, pedagogik, inredning och köksdetaljer. Tillverkningen sker i både stora och små serier i materialen trä, betong, metall och textil.

Tillverkare och leverantör av Choroiflöjten

Från fabriken exporterar vi varje år cirka 18 000 av de välkända Choroi-flöjterna till Waldorfskolor över hela världen. Debresk pedagogiska träleksaker är ytterligare en av flera välkända produkter som tillverkas Telleby flöjtfabrik. I cementgjuteriet producerar vi föremål av erkända designers och konstnärer som efterfrågas och köps av kunder globalt.

Utöver tillverkning erbjuder vi väl beprövade helhetslösningar för logistik, orderhantering och distribution.

Telleby flöjtfabriks hela verksamhet är KRAV-certifierad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *